spin

LABYRINTH PSYCHOTICA

Twee interactieve media platforms die de verbeelding helpen om de realiteit van een psychose na te bootsen: The Wearable en The Labyrinth.

The Wearable is een draagbare headset met software die uw realiteit realtime verstoort. U krijgt opdrachten van stemmen, u gaat raar bewegen, u ziet misschien lichtstralen uit uw handen komen, uw eigen handelingen bepalen hoe diep u de psychose ingaat. U leert hoe moeilijk het is om u te concentreren wanneer uw zintuigen worden aangetast.

The Labyrinth is een levensecht doolhof dat tijd en ruimte op een spannende, maar ook confronterende wijze vervormt. Stemmen lijken uit het plafond te komen, muren reageren op uw aanwezigheid en in lichtstralen verschijnen opeens volle beelden.

Testpersonen die aan de interactieve surrealistische platforms hebben deelgenomen, gaven aan nog nooit eerder zo’n intense beleving te hebben meegemaakt, maar het wel als heel waardevol te hebben beleefd.

Meer informatie?
https://www.labyrinthpsychotica.org/

Voor wie?
Labyrinth Psychotica is voor iedereen die geïnteresseerd is in of te maken heeft met psychoses.

Door wie?
Labyrinth Psychotica wordt o.a. begeleid door Jennifer, Daniël, Nikola en Monique.

Wat kost het?
Meedoen is gratis.

Aanmelden of inschrijven?
Je hoeft je voor Labyrinth Psychotica niet in te schrijven. Heb je zin om mee te doen? Laat het ons dan weten door op onderstaand duimpje te klikken!

Datum

26 mrt 2020
Expired!

Tijd

10:00 - 17:00

Kosten

GRATIS

Meer info

ROUTEBESCHRIJVING
GGz Breburg Tilburg

Locatie

GGz Breburg Tilburg
Jan Wierhof 7, Tilburg
Categorie
ROUTEBESCHRIJVING