spin

WORKSHOP WRAP

Heb je wel eens een tegenslag in je leven meegemaakt en wil je meer grip krijgen op je eigen bestaan? Dan is de WRAP (Wellness Recovery Action Plan) misschien wel iets voor jou!

De WRAP geeft een aantal handvatten die je kunt toepassen in je eigen leven. Je doet dat op basis van succesvolle ervaringen van jezelf en ideeën van anderen. WRAP is in 1997 ontwikkeld door Mary Ellen Copeland, vanuit haar ervaring met psychische ontwrichting. WRAP is een instrument voor zelfonderzoek, een toevoeging aan alles wat je al weet van jezelf, wat werkt en wat je goed doet. Jij beslist wat je deelt, wanneer en met wie.

WRAP is voor iedereen die persoonlijke verantwoordelijkheid wil nemen voor het eigen welbevinden en erachter wil komen wat voor hem of haar werkt. WRAP werkt los van rollen en diagnostische kaders. De WRAP bestaat uit 8 tot 10 bijeenkomsten van 2,5 uur. Tijdens de workshop in de Week van de Psychiatrie leer je kennismaken met de WRAP en gaan we aan de slag met het maken van een van de pijlers: ‘De gereedschapskoffer voor een goed gevoel’.

Lijkt het je interessant en ben je benieuwd naar de WRAP? Voel je welkom om aan te sluiten!

Voor wie?
Iedereen is van harte welkom.

Door wie?
De workshop WRAP wordt begeleid door o.a. Romy de Veer en Elske van der Velde.

Wat kost het?
Meedoen is gratis!

Aanmelden of inschrijven?
Je hoeft je voor de workshop WRAP niet in te schrijven. Heb je zin om mee te doen? Laat het ons dan weten door op onderstaand duimpje te klikken!

Datum

24 mrt 2020
Expired!

Tijd

10:00 - 10:45

Kosten

GRATIS

Meer info

ROUTEBESCHRIJVING
Talentenfabriek De Faam

Locatie

Talentenfabriek De Faam
Liniestraat 19 Breda
Categorie
ROUTEBESCHRIJVING